Hurá na hory!!!
Autor : Ing. Daniel Malota , 17.01.11  19:18

Pálí vás teďka v zimě často oči, škrábe vás v krku a máte pocit, že je málo sluníčka? Zeptejte se našich "umělců" tam nahoře na hradě, proč každou chvíli lítá po obloze tolik letadel, které rozprašují všude kolem sebe podivné chemikálie. Hliníkové sloučeniny s chrómem, kadmiem, titanem či bariem, které srážejí vodní páru a uměle ochlazují vzduch (odborně se tomu říká chemtrails). Do tří dnů po rozprášení pak začne sněžit nebo se udělá sakramentská mlha - hlavně v nížinách.

Nejsou to skutečně žádní troškaři, k rozprášeným chemikáliím přidávají ještě působení vysokofrekvenčního HAARP a odpařovačů na vysílačích. A když se pak povede větší sněžení (umělého chemického sněhu), meteorologický ústav a média hned volají do éteru: "Sněžííí, hurá na hory!!!"

Jde tady o velké kšefty pro megalomanskou lobby nebo děláme pro NATO pokusné králíky??? Dneska lítali zase a to hlavně nad Šumavou. A zhruba za dva dny je v předpovědích počasí naplánováno sněžení. Takže: hurá na hory, dokud tělo otrávené jedy ještě trochu slouží!
ZpětReakce